Vilkår ved kjøp av gavekort

1 GENERELT

1.1 Disse vilkårene gjelder mellom deg og Vestfold massasje, ved kjøp av digitale gavekort på vestfoldmassasje.no («Nettsiden»).

1.2 Ved å kjøpe et gavekort på Nettsiden godkjenner du disse vilkårene.

2 BETALING

2.1 Betaling av gavekort gjøres ved å bruke en av de betalingsmetodene som presenteres på Nettsiden. Ved betaling av gavekort er det betalingsvilkårene på Nettsiden som gjelder, med mindre noe annet framgår av disse vilkårene.

2.2 Når kjøpet av et gavekort er gjennomført, sendes gavekortet til e-postadressen du oppga i forbindelse med kjøpet.

2.3 Etter gavekort er kjøpt kan ikke gavekortet byttes inn mot kontanter

3 GYLDIGHETSTID

3.1 Gavekort er gyldige i 12 måneder fra den datoen gavekortet ble kjøpt. Når gyldighetstiden er utløpt kan ikke gavekortet brukes lenger. Det er ikke mulig å forlenge gavekortets gyldighetstid.

3.2 Du kan ta kontakt om du er usikker på hvor lenge det er igjen av gavekortets gyldighetstid.

4 BRUK

4.1 Gavekortet kan brukes som betalingsmiddel hos vestfold massasje.

4.2 Gavekort kan ikke brukes til å kjøpe andre gavekort.

4.3 Ved avbestilling eller lignende vil pengene utenfor rimelig tid, vil gavekortet bli «brukt opp». Det må avbestilles før 24 timer før behandling.

4.4 Gavekortet kan ikke byttes mot kontanter. 

5 PERSONOPPLYSNINGSBEHANDLING

5.1 Ved kjøp av gavekort vil vi behandle de personopplysningene vi trenger for å kunne oppfylle våre forpliktelser i henhold til disse vilkårene, og for at betaling med gavekort skal kunne gjennomføres. Ved kjøp av gavekort kommer vi til å behandle e-postadressen din, navnet ditt og noe betalingsinformasjon. Dersom mottaker av gavekortet er en tredjepart, behandler vi mottakerens personopplysninger på bakgrunn av vår berettigede interesse i å levere gavekortet.

5.2 Vestfold massasje håndterer ditt kjøp av gavekort i samarbeid med vipps. Ved kjøp av gavekort vil personopplysningene dine overføres til vipps for å muliggjøre bruk av gavekortet i samsvar med disse vilkårene.

6 ANGRERETT

6.1 Om du er forbruker, gjelder 14 dagers angrerett ved kjøp av gavekort på nettsiden. Angrerett innebærer at du kan angre kjøpet av gavekortet uten å oppgi noen grunn. Ved godkjent bruk av angreretten, tilbakebetales kjøpet av gavekortet. Angreretten må benyttes innen 14 dager etter datoen da gavekortet ble kjøpt.

6.2 Angretten omfatter ikke booking av behandling som gjøres på nettsiden.

6.3 Ønsker du å benytte deg av angreretten, må du fylle ut et angreskjema og sende det til oss innen 14 dager etter kjøpsdato. Deretter vil pengene bli tilbakebetalt til kortet det ble trukket fra.